Horațiu Moldovan, prezentare spectaculoasă la Atletico Madrid!

Horațiu Moldovan, prezentare spectaculoasă la Atletico Madrid!

19:39 24.01.2024
0

Prezentarea în fața reprezentaților presei a avut loc în spectaculoasa sală de conferințe a stadionului lui Atletico Madrid. După discuția cu jurnaliștii, Horațiu Moldovan a primit tricoul oficial de joc al lui Atletico.

Horațiu Moldovan a primit tricoul cu numărul 1 la Atletico Madrid, purtat în prima parte a sezonului de croatul Ivo Grbic, care urmează să plece la Sheffield United și pe care îl înlocuiește ca goalkeeper de rezervă.

Distribuie articol

Adevăratul ”număr 1” la Atletico Madrid este Jan Oblak, slovenul care are 13 pe spatele tricoului.

Atletico Madrid l-a transferat pe Horațiu Moldovan în schimbul a 800.000 de euro, clauza de reziliere a contractului cu Rapid.

Horațiu Moldovan a semnat un contract valabil trei ani și jumătate cu Atletico Madrid, iar în primul an va câștiga 800.000 de euro.

Salariul său va crește progresiv în următorii ani de contract, cu câte 180.000 de euro.


Sursa: Digisport1
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă