Halep și Buzărnescu, duel în turul II la Wimbledon

Halep și Buzărnescu, duel în turul II la Wimbledon

17:17 01.07.2019
0

Duel românesc în turul secund la Wimbledon între Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Româncele s-au impus relativ lejer în primul tur, ambele câștigând în două seturi. Din nefericire, tragerea la sorți le obligă să fie adversare în turul doi, favorită rămânând Simona Halep.

Distribuie articol

Simona Halep a învins-o Sasnovich (Belarus) cu 2-0 (6-4, 7-5) iar Mihaela Buzărnescu cu 2-0 (6-4, 6-4) pe amerincanca Pegula. Buzărnescu a traversat o perioadă nefastă, coborând până pe locul 53, însă nici Simona nu a strălucit în acest am, coborând până pe locul 7. Halep este privită de către specialiști ca fiind printre primele patru favorite la câștigarea celui mai important turneu desfășurat pe iarbă, în compensație cu prestațiile oscilante din acest an.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă