FC Universitatea Craiova va juca pe noul stadion din Tg. Jiu. Primarul Romanescu: Sperăm să fim o gazdă cât mai bună

FC Universitatea Craiova va juca pe noul stadion din Tg. Jiu. Primarul Romanescu: Sperăm să fim o gazdă cât mai bună

20:16 22.10.2019
0

Adrian Mititelu și Marcel Romanescu au confirmat că FC Universitatea Craiova va juca la Tg. Jiu, potrivit editie.ro.

Onorând cuvântul dat, Marcel Romanescu, primarul din Tg. Jiu, a confirmat dorința de a găzdui o echipă de mare tradiție în fotbalul românesc. După ce toate actele au fost finalizate, iar stadionul a fost preluat oficial de Primărie, porțiile noului stadion de 12.500 de locuri se vor deschide pentru FC Universitatea Craiova. Primul care a făcut anunțul a fost chiar patronul Științei, Adrian Mititelu. VOM JUCA PE NOUL STADION DIN TG JIU! Începând cu meciul următor de pe teren propriu vom juca în capitala Gorjului!, a spus Mititelu, potrivit editie.ro

Distribuie articol

Primarul din Tg Jiu, Marcel Romanescu a oferit pentru Ediție.ro ultimele amănunte legate de sosirea lui FC Universitatea Craiova la Tg. Jiu: Azi am discutat cu patronul lui Universitatea, Adrian Mititelu. I-am comunicat dânsului că în Consiliul Local a fost a aprobată în cursul acestei zile cererea Universității de a juca pe noul nostru stadion. În cursul zilei de miercuri se va semna de către președintele de ședință și hârtia oficială a Consiliului, iar de vineri îl așteptăm pe domnul Adrian la Tg Jiu să semnăm și contractul oficial.

Eu v-am spus încă de acum o lună și ceva că sunt om de cuvânt. Dacă la vremea respectivă am vorbit ceva cu domnul Adrian, atunci așa rămâne. Dar mai bine spus, așa a rămas. Stadionul nostru are o capacitate de 12.500 de locuri și sperăm să fim o gazdă cât mai bună pentru FC Universitatea Craiova. Îi așteptăm cu drag la noi pe stadion pe toți iubitorii de fotbal, dar în special pe suporterii echipei dumneavoastră. Știu că galeria Universității este foarte numeroasă, a spus Romanescu.


Sursa: editie.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă