Bianca Andreescu s-a calificat în semifinale la US Open

Bianca Andreescu s-a calificat în semifinale la US Open

10:07 05.09.2019
0

Bianca Andreescu, Jucătoarea din Canada de origine română, a obţinut o nouă victorie de răsunet în cariera ei de tenismenă. Bianca s-a calificat în semifinalale turneului de Grand Slam US Open, după ce s-a impus în faţa sportivei Elise Mertens.

Distribuie articol

Jucătoarea de 19 ani a revenit după ce a pierdut primul set al întâlnirii cu belgianca şi a câştigat meciul după două ore şi trei minute de joc, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Bianca Andreescu este prima adolescentă care ajunge în semifinalele US Open în ultimul deceniu. Ultima jucătoare în vârstă de 19 ani care a obţinut această performanţă a fost Caroline Wozniacki, în anul 2009.

În semifinale, Bianca se va duela cu jucătoarea din Elveţia, Belinda Bencic, care a ajuns şi ea în premieră în semifinalele turneului, graţiei victoriei, scor 7-6, 6-3, în faţa croatei Donna Vekic.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă