Peluza Sud 97 a dus FCU Craiova spre victorie

Peluza Sud 97 a dus FCU Craiova spre victorie

11:22 11.09.2019
0

FCU Craiova și-a respectat blazonul, reușind calificarea în cupă, după prelungiri (2-1), la Colonești. Alb-albaștrii s-au întors la Colonești, terenul pe care în primăvară au remizat, 1-1, și și-au pus practic frână la promovare.

Echipa a jucat un fotbal de calitate, pe un teren la fel de prost ca și în primăvară. Gazdele au deschis scorul în a doua repriză, dar FCU a reușit egalarea prin Stoenac, din lovitură de la 11 metri.

Distribuie articol

Dănănae a marcat golul calificării în prelungiri, iar suporterii din Peluza Sud 97 s-au dezlănțuit. Pe toata durata partidei, PS.97 și-a împins echipa de la spate iar acum toată lumea așteaptă o echipă de Liga 1, după tragerea la sorți, potrivit editie.ro

Pentru FCU, au jucat:

Bodea - Negru, Dănănae, Gugu, Cristiu - Tănase, Pop - Raicea, Stoenac, Zimța - Răducanu


Sursa: Editie.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă