Dumnezeu trăiește!

Dumnezeu trăiește!

13:13 05.05.2020
0

Usor, usor, lumea isi pierde identitatea, globalizarea este si ea distrusa usor dar sigur, dispar traditiie, dispare iubirea si dragostea pentru semeni, planeta traieste cu spaima unui extremist care te bombardeaza numai pentru sadica placere de a curge sange. Prietenia sau iubirea au devenit o afacere iar noi admiram haosul ce s-a instaurat in tot spectru social, educatie zero, sanatate bolnava, familie inexistenta.

Distribuie articol

Azi traim intr-o lupta neincetata pentru a evada din temnita rutinei umane, certandu-ne destul de des cu noi fara a sti ce vrem, sa alungam dorintele sau sa le oferim locul la carma vietii noastre. Privesc in jur cautand raspunsuri si nu pot decat sa zambesc nostalgic...

Exista situatii prin care treci sau ai trecut si inveti ca lumea este o pilda sau de cele mai multe ori o carcasa goala, o iluzie. De fapt azi totul a devenit o iluzie, vedem ceea ce ne este permis sa vedem, vedem locuri, idei, oameni, iar eu incep sa fiu speriat de acest gand, gandul ca si eu pot fi o iluzie pentru voi, cei ce va pierdeti timpul cu mine, dar pot fi o iluzie chiar si pentru mine.

Exista azi o lume ignoranta si devine destul de delicat sa poti merge pe linia rosie a nestiintei, trasata in asa fel incat sa-ti fie cat mai greu sa-ti pastrezi echilibrul, daca ai nesimtirea sa pui intrebari, primesti raspunsul curat cum ca lumea e frumoasa cata vreme inchizi ochii pentru a nu vedea cum se prabuseste in mizerie. Imi este frica azi ca nu mai pot vedea lumea intreaga, dar ma tin treaz cei ce au indurat caderile, cei ce au fost pedepsiti de lume, cei ce refuza sa creada ca oamenii sunt doar rautate si mai mult, cei ce vor sa gaseasca ceva , adica speranta, lumea poate fi frumoasa si pentru asta cred ca nu trebuie decat sa-i cautam frumusetea, dar eu raman cu trauma ca daca vom continua pe acest drum, nu vom gasi nimic. Nu vreau sa cred intr-un destin crud si meschin, ci in credinta celor din jur, in puterea zambetului lor.

Nu vreau sa ma aliniez acestei lumi, din ceata ei vreau sa cred ca este aproape lumina, ca tanara generatie o aduce fara a mai crede in indemnul de a-si parasi tara, iar cei ce au facut-o se vor intoarce pentru ca niciunde nu vor gasi acest colt de rai, Romania. Sunt convins ca ei vor revolutiona intreg sistemul social fara a mai cere sau a mai astepta nimic de la actualul sistem.

Gheorghe DUDUIALĂ


Gheorghe Duduială

Gheorghe Duduială

Gheorghe Dududială - Inginer de profesie, cu o carieră de aproape 30 de ani de antreprenoriat în domeniul izolațiilor și hidroizolațiilor, plătitor de taxe și impozite, autor al câtorva volume de eseuri de factură socială, tată, craiovean implicat, prieten al adevărului și inamic al imposturii...

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă