Două titluri naționale, un argint și un bronz pentru atleții juniori

Două titluri naționale, un argint și un bronz pentru atleții juniori

08:15 25.06.2019
0

Prezențele pe podium continuă să curgă pentru secția de atletism în această vară. Atleții craioveni s-au făcut remarcați și la ultima competiție ce a adunat sportivi din toată țara, Campionatul Național de Juniori 1 – desfășurat la Pitești.

Distribuie articol

La finalul întrecerilor, bilanțul sportivilor de la CSM Craiova a fost unul generos, compus din două titluri naționale, o medalie de argint și un bronz. Elena Călin a cucerit aurul la săritura cu prăjina, cu cel mai bun rezultat de 3.30 metri, în timp ce al doilea titlu național a ajuns la Diana Lătărețu, care a fost cea mai bună în cursa de 10km marș, încheiată în 54 de minute și 54 de secunde. A doua poziție de pe podium în cadrul probei feminine de săritură cu prăjina a fost rezervată pentru o altă reprezentantă a clubului. Iulia Necoară a obținut argintul cu o săritură de 3.20 metri. Medalia de bronz a venit tot din întrecerile de sărituri prin Dacian Costea, care a ocupat locul trei la proba masculină de săritură cu prăjina (4.00 m).


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă