Carnagiu în PSD: Dăncilă, Codrin Ștefănescu și parlamentari sar la gâtul lui Ciolacu. Șeful PSD nu demisionează

Carnagiu în PSD: Dăncilă, Codrin Ștefănescu și parlamentari sar la gâtul lui Ciolacu. Șeful PSD nu demisionează

17:31 30.04.2020
0

Război în toată regula în PSD, cu sânge și creieri spoiți pe pereți după ce Marcel Ciolacu a închiat înțelegeri secrete cu UDMR pentru a se menține în funcție și pentru a putea să inițieze o moțiune de cenzură după terminarea stării de urgență. Numai că jocurile murdare ale lui Ciolacu i-au fost dejucate de președintele Iohannis iar opinia publică a reacționat la aberantul proiect de lege adoptat tacit, fără dezbatere și vot, de către Camera Deputaților. După numeroase voci de politicieni sau ale unor personalități din societatea civilă, a venit rândul corului de critici din interiorul PSD să ceară demisia lui Marcel Ciolacu. Se cere plecarea lui Ciolacu atât de la șefia Camerei Deputaților, cât și de la conducerea PSD. Alături de parlamentari PSD care se consideră înșelați, Viorica Vasilica Dăncilă și Codrin Ștefănescu au fost cei mai vehemenți, cerând alungarea lui Ciolacu din ambele funcții. Cei doi consideră că PSD s-a făcut de râs prin erorile și politica mizerabilă promovate de șeful interimar al partidului.

Codrin Ștefănescu i-a cerut lui Ciolacu să-și ceară scuze în mod public și să demisioneze din funcții: Marcel Ciolacu, ar trebui să-și ceară iertare public pentru nemernicia cu autonomia Tinutului Secuiesc.

Pe pagina sa de facebook, Viorica Vasilica Dăncilă a confirmat informațiile privind complicitatea lui Ciolacu cu UDMR: Din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru. Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis, iar pe membrii noștri de partid în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce n-au știut.

Distribuie articol

Dăncilă a reînviat și a postat un mesaj dur la adresa lui Ciolacu prin care i-a cerut demisia într-un limbaj contondent: Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului.

Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!

Deputatul Dorel Căprar este la fel de radical: De ce ne vinzi, Marcele? De ce vinzi ţara? Care sunt interesele tale? Dacă te uiţi în oglindă, eşti mulţumit de ceea ce vezi? Iată, Marcel Ciolacu dovedeşte încă o dată că nu are cum să conteze pentru el statutul PSD dacă nu contează integritatea ţării!


Sursa: V. V. Dăncilă
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă