Care nu ești acasă? BERBECEANU: Vor veni curând și vremurile bune, dar până atunci stați în casă

Care nu ești acasă? BERBECEANU: Vor veni curând și vremurile bune, dar până atunci stați în casă

22:19 23.03.2020
0

Cel mai cunoscut comisar de poliție, Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj plin de umor pentru ca legislația privind combaterea coronavirusului să fie respectată. Un avertisment ca un pumn de oțel într-o mănușă! Comisarul nu glumește cu cei care ies fără motiv din casă după ora 22.00: să trecem cu bine peste această încercare teribilă apoi să ne reluăm viețile obișnuite, cu micile și marile plăceri.

Câți oameni ca Traian Berbeceanu are România?

Distribuie articol

Traian BERBECEANU:

Vreau să vă știu pe toți bine, pe voi și pe cei dragi vouă!

Vreau ca împreună să trecem peste acestă perioadă, fără pierderi, fără suferință!

Vreau să ne întâlnim, doar aici deocamdată, să discutăm, să ne sfătuim împreună, să ne spunem oful, dar să mai și glumim. Iar la final să dăm uitării acest vis urât!

Pentru ca, după aceea, să ne continuăm viețile frumos și liniștiți, să ne reluăm obiceiurile, să râdem impreună, să ne certăm pe teme politice, să ne tachiăm, să ne înjurăm chiar, iar apoi să ne împăcăm ajutați de multe halbe reci cu bere!

Pentru că mi-e dor de bancurile voastre răsuflate, cu polițiști, mi-e dor să râd politicos la glumițele voastre nereușite!

Vor veni curând și vremurile bune, dar până atunci stați în casă, limitați ieșirile la strictul necesar, păstrați distanța de siguranță și spalați-vă des! (măcar pe mâini).

Pfff, îi 21,40 deja, care nu eștiîn casă???


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă