Campanie toxică a Olguței Vasilescu, dejucată de PNL Dolj. PSD Dolj s-a folosit de imaginea unui copil pentru un fake-news

Campanie toxică a Olguței Vasilescu, dejucată de PNL Dolj. PSD Dolj s-a folosit de imaginea unui copil pentru un fake-news

20:12 02.11.2019
0

Cu doar o săptămână înainte de verdictul urnelor în primul tur al alegerilor prezidențiale, PSD Dolj folosește informații false pentru deutarea electoratului, Lia Olguța Vasilescu acuzând PNL că distribuie, cu ajutorul minorilor, ulei alegătorilor din Bechet, județul Dolj. Șefa pesediștilor craioveni a lansat pe rețelele de socializare o acuzație demnă de revista România Mare, cu o imaginație surescitată de apropiata înfrângere electorală, potrivit căreia un minor ar fi distribuit ulei oferit de PNL pentru alegătorii din Bechet.

Liberalii doljeni, arată printr-un comunicat de presă semnat de Ștefan Stoica, faptul că Olguța Vasilescu pur și simplu inventează știri pentru a le prezenta drept dovezi de mită electorală: După ce PSD-iștii din Craiova, în frunte cu Olguța Vasilescu, au distribuit pe Facebook în campania electorală de la europarlamentare imaginea unui om al străzii care s-a lăsat pozat de membrii PSD, pentru trei lei, cu un steag și un balon cu însemnele PNL, într-o încercare de discreditare a partidului nostru, astăzi, aceeași psd-iști recidivează și distribuie cu frustrare, o invenție ce are în centru un copil cu geacă albastră care își cumpărase câteva sticle de ulei și care primise un flyer de la echipa PNL.

Distribuie articol

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Minciuna președintelui PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, care a publicat pe facebook poza unui copil aflat în piața din Bechet cu urmatorul mesaj: „Astazi, in piata din Bechet, reprezentantii PNL distribuiau ulei alegatorilor. De remarcat ca un copil a fost pus sa faca aceasta infractiune, pentru a nu raspunde penal.”, nu poate rămâne fără răspuns.

Trebuie să menționăm faptul că astăzi, în piața din Bechet organizația locală a PNL a desfășurat o acțiune electorală care a presupus distribuirea de pliante și discuții cu cetățenii prezenți. Copilul prezentat în imaginea postată de Olguța Vasilescu nu are nicio legatură cu PNL iar povestea compusă de Psd-iști în jurul acelei imagini este doar o inventie mârsavă a unor disperați care simt că vor pierde totul.

În primăvară psd-iștii s-au folosit de un om al străzii pentru a denigra PNL. Acum se folosesc de imaginea un copil ce căra în brațe o cutie cu ulei, aruncând asupra lui suspiciunea că ar fi participat la o faptă penală. Cel mai bun răspuns pentru aceste campanii mizerabile duse de PSD va veni de la români. Atunci, ca și acum, PSD va pierde alegerile!

Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!


Sursa: PNL Dolj
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă