19 ani de la moartea lui Cristi Neamţu

19 ani de la moartea lui Cristi Neamţu

08:54 20.02.2021
0

Au trecut 19 ani de la moartea fotbalistului Cristi Neamţu. Mama acestuia a postat un mesaj cutremurător pe reţelele de socializare.

Distribuie articol

"Se împlinesc 19 ani, de când copilul meu, CRISTI NEAMȚU, m-a părăsit, ducându-se să apere Porțile Raiului. Suferință provocata de moartea lui, îmi este alintata doar când văd că oamenii încă îi mai păstrează vie amintirea, prin mesajele primite sau lumânările de la cimitir aprinse. Dumnezeu să te odihnească, copilul meu! ", a postat mama acestuia, Ioana Cioboată.

Şi reprezentanţii Universităţii 1984 au postat un mesaj emoţionant.

"19 ani de când fostul portar al Științei, Cristi Neamțu, a trecut în echipa îngerilor. De atunci, te purtăm oriunde alături de noi, în orice moment, și îți strigăm numele! Vei fi mereu în inimile noastre, Cristi! ", este mesajul celor de la Univesitatea 1984.

Cristian Neamțu a fost portar al echipei Universitatea Craiova. A decedat în 2002 din cauza unei lovituri involuntare primite în mandibulă de la coechipierul său Marius Șuleap, care încercase să lovească mingea, dar din inerție l-a lovit pe Cristian Neamțu. Portarul, pierzându-și cunoștința, a fost dus urgent la spitalul din Larnaca (Universitatea Craiova se afla atunci la un turneu de pregătire în Cipru) unde starea sa a devenit critică, intrând în comă. A fost dus de urgență la alt spital din Nicosia, decedând după o săptămână de comă.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă