Se vinde Dacia 1300, poate cea mai mediatizată din ţară!   Preţul... 6000 de euro

Se vinde Dacia 1300, poate cea mai mediatizată din ţară! Preţul... 6000 de euro

13:58 04.06.2020
0

Dacia 1300 cu dotări de limuzină. Pentru cine nu o cunoaşte, a fost prezentată la mai multe posturi de ştiri (Pro TV, Antena 1, România TV, B1 TV, Digi 24, Naţional TV), pe câteva canale de Youtube (începând cu MaşinaPotrivita, dar şi altele) unde însumează peste 1.5 mil de vizualizari. Aşa îşi încearcă norocul un tânăr din Craiova să vândă o Dacie 1300 cu peste 6.000 de euro.

Distribuie articol

O Dacia 1300 a fost transformată de un tânăr din Craiova într-o mașină modernă care se deschide cu comandă vocală, are interior cu display şi buton de pornire în loc de cheie. A fost maşina bunicilor într-un autoturism ce poate concura cu multe maşini moderne.

O Dacia 1300, fabricată acum 45 de ani, se deschide cu comandă vocală, are geamuri electrice, pe bord are montată o cameră video, dar dispune şi de senzor de parcare pentru mersul cu spatele.

„O deschid cu ajutorul unei aplicaţii cu comandă vocală: „Dacie, deschide!”, spune Mihnea Dinică, adolescentul care a transformat bătrâna Dacie într-o maşină cu dotări de limuzină. El a început să facă primele modificări la autoturism acum mai bine de 5 ani. De atunci, a investit aproape 3500 de euro şi fiecare piesă a montat-o chiar el”, a mai spus Mihnea Dinică. Acum o vinde şi speră să obţină pe ea 6.000 de euro.

"Aproape toată mecanica a fost înlocuită cu elemente originale (amortizoare noi, pivoţi, bielete, discuri si tamburi, plăcuţe, planetare), la partea de tinichigerie am folosit doar table noi sudate profesional in argon, nu cu electrozi, cate 3 straturi de antifon pe dedesubt si pe aripi, mastic la îmbinări, vopsita la service în cuptor (culoare originală Renault Gris Cassiopee). Maşina se vinde cu o serie de piese: cutia de viteze originală în 4 trepte, motorul original de 1.3 refăcut total acum (cuzineti, semicuzineti, segmenti, supape, ghiduri, simeringuri noi, chiuloasă planata, ambreiaj nou), carburator monocorp nou, uşile originale etc. Toate actele la zi, unic proprietar de 45 de ani!!! Masina se vinde doar cu transcriere. Preţul este de 6000 de euro, având în vedere modificările şi investiţia făcute în această maşină dar şi notorietatea pe plan national!", mai spune tânărul.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă