Vrea să divorțeze de Simona HALEP: La partaj îi iau cofetăria din Constanța

Vrea să divorțeze de Simona HALEP: La partaj îi iau cofetăria din Constanța

15:25 06.04.2022
0

Simona Halep o să se amuze copios atunci când o să audă ce planuri are Celentano. Cofetăria din Constanța este în pericol. Moment antologic în celebrul serial „Las Fierbinți”. Serial „Las Fierbinți” face furori de mai mulți ani printre români. Celentano, un personaj important al acestei producții, și-a căutat într-o zi fericirea și a găsit-o în persoana Simonei Halep. Mai bine spus, în cofetăria pe care marea jucătoare de tenis o deține la Constanța.

„Idee. Să fac aeroportul meu. Atenție, atenție! Să fac fabrica mea de bani. Și… Atenție! Să mă însor cu Simona Halep. Da, ce? Astea sunt idei așa… dar aia mă, aia principala nu știu ce am făcut cu ea. Hai că… cu Simona Halep aș bea o cafea. Așa, dar de aia scurtă. Știi de ce? Pentru gustul meu e cam sportivă (Firicel: Mie îmi place!). Da, da și mie. Știi ce-mi place cel mai mult la ea? Că nu stă pe acasă. Când e plecată așa nu are cine să-ți toace nervii acasă. Gata, mă însor cu ea. Da, mă însor cu ea și divorțez după două luni și la partaj îi iau cofetăria din Constanța. Am auzit că are cofetărie în Constanța. Dar, nu mă bag decât dacă o văd înainte. Atenție! Dacă cofetăria nu e pe faleză nici nu mă bag. - a gândit cu voce tare CELENTANO în film.

Distribuie articol

Halep a câștigat din tenis câteva zeci de milioane de euro, iar o bună parte din avere a ales să o păstreze sub forma unor bolizi de lux. Mai exact, este vorba despre mai multe automobile Porsche pe care le-a câștigat de-a lungul ultimilor ani de la diversele turnee la care a participat. Deși putea să vândă mașinile pentru a intra în posesia unor bani lichizi, ea ales să își facă o mică colecție de lux.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă