Din Statele Unite, Alexandra Stan duce dorul litoralului românesc

Din Statele Unite, Alexandra Stan duce dorul litoralului românesc

20:09 07.08.2019
0

Chiar dacă stă mai mult în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan duce dorul petrecerilor și farmecului Litoralului natal. Cântăreața a stat mai mult prin Statele Unite sau în alte țări, unde a avut diferite proiecte, însă inima i-a rămas tot la Constanța. Mizând pe publicul destul de numeros, artista încearcă mereu să promoveze cât poate de mult litoralul românesc.

Distribuie articol

Originară din Constanța, Alexandra Stan mărturisește că ar da oricând plaja din Miami pentru litoralul nostru. Cântăreața spune că abia aștepta să se facă vară la propriu, nu doar în calendar, ca să stea la plajă în Constanța. „Acum sunt bronzată pentru că am fost în Dubai câteva zile, înainte, mi se dusese bronzul. Dar de-acum… s-a deschis plaja la Constanța, puteți să veniți la mare!”, a fost mesajul artistei. „Eu mi-aș fi dorit ca litoralul românesc să fie mai mult promovat. Bineînțeles că mi-aș dori să fie și mai dezvoltat. Eu am călătorit în multe țări cu litoral și, lăsând la o parte insulele, unde nu se pot compara plajele, multe țări nu au chiar ce avem noi, nu au atât de mare litoralul, însă sunt superpromovate. Mi-aș dori să fie și la noi așa. Măcar noi, influencerii, să influențăm și alți oameni să promovăm și țara noastră .


Sursa: Life.ro
Sursa imagine: Alexandra Stan facebook
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

ConectareCont nouResetare parolă