Ipostaze incendiare cu INNA, atât de sexy, atât de... latino

Ipostaze incendiare cu INNA, atât de sexy, atât de... latino

05:01 11.08.2019
0

Succes internațional uimitor cu un album special pentru publicul latino! INNA a lansat albumul YO, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru Ruleta, Gimme Gimme și Nirvana.

YO include 11 piese, iar artista prezintă fanilor piese de mare vibrație Te Vas, Fuego și Gitana.

Distribuie articol

În videoclipul Fuego, INNA poartă o rochie superbă de la Dolce & Gabbana, de inspirație latină, iar în videoclipul Gitana are o ținută gipsy full Gucci.

INNA: Nu m-am așteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album YO să fie apreciată într-un timp atât de scurt și deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial. Când m-au anunțat cei din echipa mea de la Global Records și Roc Nation despre această reușită, am fost extrem de entuziasmată. ”Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus și se pare că va bucura și mai mulți oameni și cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă