Veşti bune pentru sănătatea severinenilor! 1,3 milioane de lei, alocaţi pentru aparatură şi echipamente medicale

Veşti bune pentru sănătatea severinenilor! 1,3 milioane de lei, alocaţi pentru aparatură şi echipamente medicale

10:34 29.08.2019
0

Consiliul Județean a alocat prin rectificare bugetară, suma de 1,3 milioane lei Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru achiziția de echipamente și aparatură. Banii se adaugă sumei de 13 milioane lei acordată în luna mai de Ministerul Sănătății unității din Drobeta Turnu Severin cu aceeași destinație.

Distribuie articol

Preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu : Practic, în baza Legii Reformei în domeniul Sănătății, noi ne-am angajat că vom aloca această sumă, iar prin votul consilierilor, astăzi am făcut acest lucru. Am propus acest proiect întrucât îmi doresc ca personalul medical să aibă cea mai bună și performantă aparatură pentru tratarea pacienților mehedințeni.

Pe de altă parte, am votat un proiect de hotărâre prin care s-a înființat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Drobeta Turnu Severin” din care vor face parte Consiliul Județean Mehedinți, municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova și cinci comune: Șimian, Malovăț, Prunișor, Breznița de Ocol, Izvoru Bârzii. Această asociere este necesară în vederea accesării de fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și integrată a acestor comunități în parte și a întregii zone, în ansamblu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă