Spirit de învingător!   Cum a învins virusul un fost elev din oraşul Balş-Olt

Spirit de învingător! Cum a învins virusul un fost elev din oraşul Balş-Olt

14:26 14.09.2020
0

Un fost elev din Balş, Olt a învins virusul şi a luat bacalaureatul şi acum este student la Cluj şi azi a avut un mesaj pentru toţi elevii.

Distribuie articol

"El e Zenobie, elevul nostru care în prima sesiune de bacalaureat a fost în spital, infectat cu noul coronavirus. A fost unul din primele cazuri din oraș. Nu a fost ușor, dar am fost alături de el. Fiind respectate normele, a fost bine pentru toată lumea din școală. La sesiunea specială încă era pozitiv, cu dreptul legal de a participa conform legislației din acel moment. Am discutat mult si a ales singur să rămână acasă, si la a doua sesiune, să nu dea examen, pentru a nu pune in dificultate profesorii din comisia de bacalaureat, colegii, profesorii corectori. La a treia sesiune însă a participat, a luat bacalaureatul iar acum e student in Cluj Napoca, la Facultatea de științe economice - gestiunea afacerilor.", au postat reprezentanţii liceului Petre Pandrea din Balş, unde a fost elev.

"Va mulțumesc mult..chiar am primit mult suport din partea școlii si sunt mândru că am ales acest liceu", sunt cuvintele lui care ne sunt suficiente să mergem mai departe.

Maine începe un nou an școlar! Visați, iar noi suntem acolo pentru voi! Succes! ", a postat fostul elev.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă