Premierul Nicolae Ciucă, la deschiderea anului școlar la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova

Premierul Nicolae Ciucă, la deschiderea anului școlar la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova

14:23 05.09.2022
0

Premierul PNL, Nicolae Ciucă, a deschis noul an școlar la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu”, cel mai modern colegiu militar din țară!

Craiova are din această toamnă cel mai modern colegiu militar din România, unde 528 de elevi au început școala în uniformă. Am fost alături astăzi de președintele PNL, Nicolae Ciucă, primul-ministru al României, la deschiderea anului școlar, prilej cu care a fost inaugurată noua infrastructură de învățământ de la Colegiul Militar “Tudor Vladimirescu”, a scris deputatul Ștefan Stoica, presedintele PNL intr-o postare pe reţelele de socializare.

Distribuie articol

Școala la început de drum este o emoție, atât a elevilor și profesorilor, dar și a părinților sau bunicilor, care știu că cheia formării personalităţilor de mâine este educația, încă din clasele primare. Sunt părinte și am încredere că școala de astăzi construiește viitorului copilului de mâine și este esențială atât în formarea caracterelor puternice, cât şi a abilităţilor de a lucra în echipă.

La Colegiul Militar, elevii au început școala în ”casă nouă”, într-o instituție de învățământ care oferă facilități moderne de studiu, de cazare și instruire. Sunt dotări care, așa cum sublinia și premierul PNL, vor ajuta la instruirea unor cetățeni și militari mai buni. Calitatea învățământului de la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” a crescut, odată cu inaugurarea acestor construcţii, între care un pavilion multifuncţional, spaţii de cazare, bloc alimentar sau sală de sport. Un întreg circuit pentru învățământul militar de top, cu tradiție la Craiova.

Învățământul trebuie să țină pasul cu transformările prin care trece societatea și să-și mențină deschiderea către noi perspective. Rolul dascălilor este esențial pentru reușite depline și rămâne, alături de politici guvernamentale coerente și de o finanțare adecvată, resursă importantă pentru un învățământ de calitate! Mult succes, dragi elevi și profesori!

deputat Ștefan Stoica,


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă