A alergat 101 kilometri pentru un copil cu autism

A alergat 101 kilometri pentru un copil cu autism

12:56 21.09.2020
0

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat, a fost un weekend al emoţiilor, al determinării, al faptelor bune şi de ce nu, al recordurilor pentru un jandarm de la IJJ Vâlcea.

Distribuie articol

Nicolae a decis să acorde din nou sprijin copiilor cu autism şi s-a alăturat celorlate 46 de echipe în cadrul ultramaratonului ,, Autism24hMareaNeagră,, .

,, Anul acesta am ales să alerg pentru Rareş, un băieţel foarte simpatic în vârstă de 11 ani. Rareş m-a încurajat foarte mult, iar primii 2 km din cursă i-am parcurs împreună. De asemenea, am avut parte de o echipă minuntă, echipa ,,OM BUN,, în cadrul căreia ne-am susţinut reciproc atunci când dădeam semne de oboseală şi nu ne-am dat bătuţi, am alergat în total 1211 km. Personal, mi-am doborât recordul de anul trecut - 87 km- şi am reuşit să alerg 101 km. A fost cea mai dificilă cursă la care am participat până în prezent, dar şi cea mai frumoasă, întrucât scopul de a ajuta a fost atins cu succes!

Am terminat cursa, asa cum am început-o, bucuros, alături de Rareş, ultimul kilometru alergându-l împreună!,,, a spus jandarmul.

"Te felicităm pentru implicarea şi determinarea de care dai dovadă în permanenţă şi îţi urăm cât mai mulţi kilometri de acest gen", i -au transmis colegii.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă