Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, a dat startul modernizării la Craiova

Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, a dat startul modernizării la Craiova

17:08 10.05.2022
0

Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, a anunțat că va demara o nouă strategie de dezvoltare și diversificare economică pentru creșterea calității serviciilor și reorganizarea aparatului administrativ, în baza unui Memorandum propus de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și aprobat de Guvernul României. Despre strategia de dezvoltare prevăzută în documentul aprobat la nivelul Executivului a vorbit la Craiova, potrivit viaoltenia.ro. Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române, într-o conferinţă de presă, alături de Doru Câplea, directorul Sucursalei Regionale Craiova. Șeful Poștei Române s-a întâlnit cu salariații și colaboratori ai Companiei.

Distribuie articol

Valentin Ștefan: Posta Romana este o companie mamut, cu 24 de mii de angajati, 1,4 miliarde cifra de afaceri, 5 600 de subunitati si mii de servicii. Nu e usor sa o pui pe piciare, daca ar fi fost usor ar fi pus-o alti pe picioare. Avem trei directii de dezvoltare ale companiiei, pe de o parte vrem sa identificam exact unde ne aflam acum, care este nevoia de personal, unde trebuie sa sjungem cu salariile, unde investim prioritar. Pentru prima oara in istoria postei, avem un memorandum facut de Guvernul Romaniei – este o directie clara data de actionarul majoritar, care ne spune unde trebuie sa ducem compania.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă