Izolația perfectă, numai cu Olthiz Craiova

Izolația perfectă, numai cu Olthiz Craiova

10:18 17.03.2020
0

Timp de 26 de ani am pus accentul pe respectul față de profesie și beneficiarii noștri. Cele mai bune hidroizolații și termoizolații realizate de specialiști.

Adresa: Str. Amaradia nr. 49, Craiova, Dolj, România

Telefon:

0251 – 550 552

0766 238 600

0722 645 900

Persoana de contact: ing. Gheorghe Duduială

Distribuie articol

S.C. OLTHIZ CONREP S.R.L. este o societate cu capital privat, înfinţată în anul 1993 în scopul executării lucrărilor de hidroizolaţii (noi sau reparaţii), izolaţii termice şi protecţii anticorozive, în orice combinații solicitate de clienții nostri, utilizând tehnologii şi materiale moderne pentru tencuieli, zugrăveli, igenizări, instalații sanitare.

În toţi aceşti ani am reuşit să formăm un colectiv profesionist şi disciplinat cu care am executat un volum mare de astfel de lucrări, bucurându-ne de respectul şi aprecierile beneficiarilor noştri.

Pentru activitățile noastre avem documentate, implementate și menținute sistemele de management de calitate ISO 9001, de mediu ISO 14001 și de sănătate și securitate ocupațională ISO 18001.

Pentru toate lucrările realizate de noi în această perioadă am utilizat numai materiale din producția internă și ne-am bucurat permanent de sprijinul celor mai experimentați și importanti producători de materiale hidro si termoizolante din țară: SC SWISSPOR SA din Ploiești, SC ARCON SRL Sfântu Gheorghe și SC GENERAL MEMBRANE SRL Buzău.

Avem capacitatea de execuție a lucrărilor de hidroizolații cu membrane protejate cu ardezie sau folie de aluminiu prin procedeul de termo-sudare (inclusiv modernizarea luminatoarelor prin montarea pe structurile existente a plăcilor de policarbonat) și a lucrărilor de izolație termică a teraselor cladirilor cu polistiren.

Pentru a vă face o imagine corectă despre activitatea noastră, enumerăm câţiva dintre beneficiarii noştri mai importanţi:

în Craiova - ELECTROPUTERE SA, CUMMIN’S TECHNOLOGIES SA, INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN, Spitalul de Boli infecțioase “VICTOR BABEȘ”, R.A.T., RELOC SA, PRIMĂRIA CRAIOVA, SC SOFTRONIC SA, MERCUR, HOTEL JIUL, CASA ARMATEI, AVICOLA RAGGI, SC RURIS CRAIOVA, UNIVERSITATEA din Craiova, școli și grădinițe.

în Târgu-Jiu: ROSTRAMO SA, MIRFO SA, HIDROCONSTRUCȚIA SA, PRIMĂRIA TG. JIU, RENAMED

în Slatina: ALRO SA, SITPALUL JUDETEAN, SIVECOR COM, TMK ARTROM SLATINA

în Hunedoara: ARCELOR MITTAL SA

în Drobeta Turnu Severin: CILDRO SA

în Filiași: TMC SA și TMD SA, UZINA MECANICĂ SA

în Petroșani: UPSROM SA și UPSRUEEM SA

în București: RATB, DEPOZITE REZERVE DE STAT, MEZAROM IMPEX BUCUREȘTI, Fabrica de medicamente SOCEKO

în Rm. Vâlcea: SC OLTCHIM SA

în Pitești: ARPECHIM SA – Platforma Petrochimică Bradu OLTCHIM

diverse unități militare din București, Mihail Kogălniceanu, Brașov, Boteni, Făgăraș, Craiova

în Motru – sursa de apă LUPOAIA

în Bumbești-Jiu – sursa de apă, Parc Industrial

HEIDELBERG CEMENT ROMANIA S.A.

În decursul anilor nu am avut nicio problema legată de calitatea lucrărilor executate, iar atunci când au apărut probleme minore le-am rezolvat cu operativitate.

Oferim beneficiarilor noștri seriozitate și un nivel calitativ ridicat al lucrărilor.

Nu solicităm avansuri pentru lucrări, dar solicităm la rândul nostru seriozitate în respectarea graficului de plăți stabilit de comun acord.

Adresa: Str. Amaradia nr. 49, Craiova, Dolj, Romania

Telefon:

0251 – 550 552

0766 238 600

0722 645 900

Persoana de contact: ing. Gheorghe Duduială

Olthiz, partenerul tau de încredere!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă