Inflația a scăzut. Ministrul Florin Cîțu demonstrează că propaganda PSD este mincinoasă

Inflația a scăzut. Ministrul Florin Cîțu demonstrează că propaganda PSD este mincinoasă

13:39 12.08.2020
0

Previziunile sumbre ale unor politicieni din opoziție sau analiști neinspirați nu s-au adeverit în privința inflației, care vedeau o creștere bruscă din cauza restricțiilor impuse de pandemie.. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a demonstrat cu date concludente că Guvernul Orban a luat măsuri economico-financiare juste astfel încât inflația a scăzut de la lună la lună în comparație cu anul trecut. O performanță în condițiile extrem de dificile ale actualei guvernări.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, arată că guvernarea liberală, care este „o guvernare în folosul TUTUROR românilor”, se bucură de succes în plan economic.

Folosind datele Institutului Național de Statistică, Florin Cîțu a precizat că în luna iulie prețurile au stagnat, eveniment care distruge „propaganda PSD-istă”.

Distribuie articol

Față de iunie, prețurile au rămas aproape neschimbate în iulie. Alimentele s-au ieftinit ușor, cu circa 0,45% în medie, în timp ce prețurile produselor nealimentare și ale serviciilor au urcat cu 0,2% și, respectiv, 0,3%.

Banca centrală așteaptă o inflație anuală de 2,7% la sfârșitul acestui an.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă