Teren de fotbal, inaugurat la Oprişor, în Mehedinţi

Teren de fotbal, inaugurat la Oprişor, în Mehedinţi

08:54 17.08.2019
0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat astăzi la meciul de inaugurare a terenului de fotbal din comuna Oprișor, investiție realizată printr-un contract de asociere între Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Oprișor.

Distribuie articol

“Fotbalul este pentru mine, ca un prieten drag pe care îl reîntâlnesc rar, dar mereu cu aceeași plăcere!

S-a întâmplat și în această după-amiază, la Oprișor, unde am avut plăcerea de a participa, la invitația domnului primar Constantin Gîrleanu, la inaugurarea terenului de fotbal. Este o investiție pe care am susținut-o financiar, considerând că este necesară, cu atât mai mult cu cât echipa AS VOINȚA OPRIȘOR merită promovată și sprijinită pentru performanță. De altfel, în luna mai a acestui an, jucătorii au primit echipament sportiv complet de la Consiliul Județean, echipament în care am jucat personal, astăzi.

Mă bucur că am putut participa, platforma de joc este una foarte bună și îmi doresc să aducă mult noroc jucătorilor!”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Partida a fost una antrenantă, în terenul advers fiind echipa formată din jucători care au făcut performanță la Universitatea Craiova.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă