Shevchenko: Putin a lansat un atac viclean, o crimă împotriva civililor

Shevchenko: Putin a lansat un atac viclean, o crimă împotriva civililor

17:23 16.03.2022
0

Celebru fotbalist și antrenor ucrainean, Andriy Shevchenko, este un adevărat apărător al țării țare atacată de către armata lui Putin. Atacul armat al rușilor este considerat de Andriy Shevchenko drept o crimă împotriva umanității, cu victime preponderent din rândul civililor. El atrage atenția că numele capitalei Ucrainei se scrie și se pronunță corect Kyiv.

Distribuie articol

Andriy Shevchenko: Nu e vorba despre un conflict militar sau despre o operațiune specială, ci despre un atac viclean, o crimă împotriva civililor. Nimeni nu a crezut că poate fi posibil așa ceva, dar s-a întâmplat.

Vreau să o mai zic o dată: nu mai spuneți Kiev. Kyiv este felul în care se scrie și se pronunță corect numele orașului. Kiev este cum scriu și pronunță rușii.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă