Prețul recursului compensatoriu: tânără violată și incediată de criminalului eliberat de legea PSD

Prețul recursului compensatoriu: tânără violată și incediată de criminalului eliberat de legea PSD

01:02 16.06.2020
0

Ies la iveală detalii cutremurătoare după cazul revoltător în care un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat în urmă cu două zile o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 80-90 la sută din suprafața corpului, a spus la Digi24 Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin. Totul a fost posibil din cauza Legii recursului compensatoriu promovată de PSD prin Tudorel Toader, fost ministru în Guvernul Dăncilă, o aberație legislativă prin care Liviu Dragnea, fostul președinte al social-democraților aflat acum în penitenciar, a încercat să scape de justiție. Mii de infractori periculoși au fost eliberați înainte de termen și au săvârșit agresiuni înfiorătoare. Cine a fost tras la răspundere? PSD a ridicat din umeri și a continuat să promoveze legi pentru infractorii, pe cei mai mulți acoperindu-i în Parlament prin împiedicarea justiției de a continua acțiunile împotriva celor vizați de dosare de mare corupție.

Procurorul general al României a cerut un control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, unde a ajuns plângerea fetei de 17 împotriva criminalului eliberat condiționat, care a incendiat-o. Fata făcuse plângere că Ion Turnagiu o violase cu câteva zile înainte, însă nu s-a luat nicio măsură împotriva lui.

Distribuie articol

Cumplitele fapte s-au petrecut la Dârvari, în județul Mehedinți. Ion Turnagiu, care și-a petrecut mai bine de jumătate din viață în închisoare, a intrat vineri seara peste adolescenta de 17 ani în casă, a aruncat cu benzină peste ea și pur și simplu i-a dat foc.

Agresorul a fugit iniţial, dar a fost prins de poliţişti. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. În trecut, el a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă