Un angajat al DGASPC Dolj, confirmat cu COVID19! Peste 600 de salariaţi sunt testaţi

Un angajat al DGASPC Dolj, confirmat cu COVID19! Peste 600 de salariaţi sunt testaţi

15:35 30.04.2020
0

Persoana angajată la DGASPC, depistată cu Covid-19, este contact al polițistului din Cârcea depistat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus.

Distribuie articol

"Referitor la situația angajatului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj confirmat pozitiv, fiind contact direct al polițistului diagnosticat cu noul coronavirus, vă aducem la cunoștință următoarele:

Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie.

Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2", a precizat Prefectura Dolj într-un comunicat de prsă.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă