Suspiciune de SARS-COV-2 la Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări din Olt. Activitatea a fost suspendată

Suspiciune de SARS-COV-2 la Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări din Olt. Activitatea a fost suspendată

11:33 27.08.2020
0

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare aVehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt a fost suspendată temporar. Decizia a fost adoptată pentru a preveni şi limita răspândirea infecţiei Covid-19 având în vedere că un lucrător din cadrul acestui serviciu a fost declarat suspect Covid-19, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în după-amiaza zilei de 26.08.2020.

Distribuie articol

La nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2, încă de la instituirea stării de urgenţă, au fost luate următoarele măsuri:

- toţi lucrătorii poartă mască de protecţie,

- toţi lucrătorii sunt testaţi privind temperatura corporală,

- toţi cetăţenii care se prezintă la ghişeele serviciului au programare, iar accesul acestora este permis cu testarea temperaturii corporale şi portul măştii de protecţie,

- dezinfecţia periodică a incintei,

- la ghişee, au fost instalate paravane de protecţie din plexiglas,

- au fost montate, la intrările în sediu, pentru cetăţeni, dispozitive de pulverizare, pe mâini, a soluţiilor dezinfectante,

- în sala de examinare la proba teoretică, la fiecare staţie de examinare, există recipiente cu soluţii dezinfectante pentru mâini, puse la dispoziţia candidaţilor.

Totodată, s-a luat decizia de a se dezinfecta imediat spațiile în care își desfășoară activitatea persoana suspectă a fi infectată cu virusul SARS-CoV-2, precum și a spațiilor comune (holuri, scări, etc.).

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de rezultatul testului Covid-19 prelevat de la persoana suspectă şi măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică Olt.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă