Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Veste bună pentru Băileşti! Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat 24 de milioane de euro pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale!

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Veste bună pentru Băileşti! Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat 24 de milioane de euro pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale!

18:06 03.06.2022
0

Primele proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate astăzi de Ministerul Dezvoltării, potrivit unui comunicat de presă al PNL Dolj.

Deputatul Ștefan Stoica, liderul liberalilor doljeni, județul Dolj se evidențiază printr-o investiție majoră, de peste 119 milioane de lei (24 milioane de euro), pentru înființarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Băileşti. Obiectivele programului vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, pentru a asigura acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețea.

Distribuie articol

O contribuție importantă pentru înfiinţarea acestei rețele în municipiul Băileşti o are doamna primar interimar Amalia Năstase, a cărei implicare doresc să o salut. În urma demersurilor domniei sale, peste 17.000 de băileşteni vor beneficia, prin această investiţie, de îmbunătăţirea condiţiilor de trai.

Sunt pași importanți care se fac în direcția dezvoltării comunităților locale, prin proiecte viabile și eficiente şi reprezintă totodată un demers pentru valorificarea resurselor pe care România le are la dispoziţie. Extinderea rețelelor de gaze naturale la nivelul fiecărei gospodării constituie un angajament al Partidului Naţional Liberal, iar branșarea familiilor din Dolj la rețeaua de gaze este o prioritate pentru filiala noastră şi demonstrează, încă o dată, de ce am iniţiat şi susținut atât de mult Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Deputat Ștefan Stoica,

Președinte PNL Dolj


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă