Sărbătoarea prieteniei: Global Village a reunit 50 de voluntari internaționali în Craiova

Sărbătoarea prieteniei: Global Village a reunit 50 de voluntari internaționali în Craiova

11:42 24.07.2019
0

Multiculturalitatea a răsunat pe esplanada Mercur Center datorită evenimentului marca AIESEC Craiova, Global Village care a strâns în același loc aproximativ 50 de voluntari internaționali, tineri ce au ales să se implice activ în schimbarea lumii.

Scopul evenimentului a fost de a aduce mai aproape de craioveni culturi din întreaga lume, oferindu-le ocazia de a afla mai multe detalii despre tradițiile, obiceiurile voluntarilor ajunși în Craiova datorită proiectelor AIESEC. Participanții au putut gusta din preparatele culinare specifice țării fiecărui voluntar precum: China, Azerbaijan, Taiwan, Rusia, Malaezia, Grecia, Hong Kong,Turcia; de asemenea, s-a dansat pe cântece tradiționale fiecărei culturi.

Distribuie articol

Atmosfera evenimentului a fost una placută, degajată, în care s-a interacționat, s-au gustat preparate tradiționale si s-a dansat alaturi de reprezentantii a peste 7 țări . De altfel,tinerii internaționali au rămas cu o părere plăcută despre atmosfera și mentalitatea locală. Am vrea deasememea să mulțumim pe această cale partenerului nostru, EVOBRAND, care a contribuit la succesul evenimentului și sperăm sa îl avem alături în continuare dar si asociatiilor partenere care ni s-au alăturat : EVS( ANTER,Explore, ANDCTR ), Dominou, ACT (Ascociația Comunității pentru Tineret).

Global Village este un eveniment cu o istorie importantă pentru organizația de studenți, acesta aducând laolaltă mai multe culturi unde oamenii pot socializa într-un mediu deschis și prietenos. De asemenea, craiovenii au putut afla mai multe detalii și despre programele de internship internațional pe care AIESEC le pune la dipoziția tinerilor studenți, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior prezentă în peste 126 de țări și teritorii al cărui scop este crearea unei lumi mai bune.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă