Saciova Hills - rafinament și eleganță la înățime

Saciova Hills - rafinament și eleganță la înățime

18:55 26.01.2020
0

Aflaserăm de o locație de excelență în zona Saciova, adică foarte aproape de pădurea magică, populată de mesteceni. Informațiile găsite pe internet nu ne-au ajutat prea mult așa că am sunat la recepția Saciova Hills, am întrebat dacă putem vedea proprietatea. Am fost poftiți să o cunoaștem și iată ce am descoperit.

Distribuie articol

Eram în județul Covasna de ceva vreme, avizi de cunoaștere și descoperire a Ținutului celor 3 Scaune și ne-am hotărât să facem o plimbare prin Mestecănișul de la Reci, totodată căutând locuri deosebite de cazare.

Saciova Hills se află într-un sat din Covasna, cățărat pe o culme înaltă. Proprietatea cuprinde un parc natural și totul, aici, este cucerit de natura curată și abia atinsă de om. Am ajuns aici pe un drum de țară și am văzut de la distanță clădirea Saciova Hills care este frumos încadrată de o curte vastă cu gazon verde, în apropiere fiind pădurea.

Am înțeles că Saciova Hills a fost ceva vreme cu circuit închis dar, acum, este deschisă pentru turiștii care doresc vacanțe petrecute departe de agitația orașelor și de stresul cotidian. Și, într-adevăr, aici este locul ideal pentru că este atât de liniște încât, parcă, așa cum spune vorba, „auzi iarba cum crește”.

Locul este deosebit deoarece amplasarea sa în mijlocul naturii oferă posibilități nenumărate de petrecere a timpului. Astfel, aici, se organizează plimbări cu trăsura, sesiuni de fotografiere a animalelor sălbatice pe de domeniu și, în serile înstelate, foc de tabără, în jurul căruia imaginația poate zburda fără limite.

Surpriza și răsfățul continuă în interiorul Saciova Hills. Este o pensiune de trei stele, cu 9 camere duble, care pot caza 18 persoane, și 2 apartamente, care pot caza 4 persoane. În total Saciova Hills poate asigura cazarea, în condiții și servicii de excepție, a 22 persoane. Decorul este demn de capete încoronate. Iată despre ce este vorba.

Intrarea se face printr-un hol imens din care, în stânga, am descoperit livingul, în dreapta sala de mese, iar în față sunt scările care te urcă elegant către camere. Livingul este o încăpere sobră, vedetele fiind un șemineu imens și o garnitură formată dintr-o canapea impresionantă și două fotolii pe măsură.

Pielea naturală de un verde elegant și dimensiunile canapelei și a fotoliilor, culoarea grena a pereților, covorul pretențios și lumina difuză creează atmosfera găsită în livingul unui nobil englez.

Sala de mese este, cum se putea altfel, elegantă și, prin mobilierul din lemn masiv de epocă, creează, cumva, o senzația de confort. Vitrina cu porțelanuri fine, masa și scaunele din lemn masiv cu încrustații din piele naturală, verdele elegant al pereților sunt doar câteva elemente ale unui design interior menit să creeze senzația de eleganță și, totodată, de confort.

Camerele sunt menite și ele să te poarte cu imaginația în altă epocă, în alt spațiu. Culoarea maro închis a lemnului masiv și sobru lasă albul așternuturilor să iasă în evidență. Eleganță, confort și relaxare. Acestea sunt cuvintele pe care le-am găsit pentru a caracteriza interioarele camerelor.

Este foarte clar pentru oricine că niciun detaliu cu privire la interioarele Saciova Hills nu sunt la întâmplare. Este un tot, aflat în echilibru cromatic și estetic, menit să aducă relaxare și confort într-un mediu elegant și sofisticat. Pentru că am vorbit despre relaxare, aici, la Saciova Hills, poți să îți relaxezi ți trupul și mintea, deoarece ai posibilitatea unui luuungi bălăceli în ciubăr sau să îți petreci ceva timp la saună. Puteți profita și de terasă sau de foișorul de la Saciova Hills.

De asemenea, pot fi făcute plimbări și explorări prin pădure. Astfel, poți vedea animalele de pe Domeniul cu Animale Sălbatice, poți face plimbări cu un Landrover Defender, una dintre fostele mașini ale lui Ceaușescu. Se pot organiza safariuri pentru a fotografia animalele.

Saciova Hills are restaurantul specializat pe preparate vânătorești și, profitând de fructele și legumele din zonă, meniul oferit devine un festin sănătos și îndestulător. Pentru a oferi, și aici, servicii de calitate superioară, bucătăria este organizată și supravegheată de un chef.

Saciova Hills prin tot ceea ce oferă turiștilor este o locație de excelență, un spațiu în care relaxarea este garantată


Sursa: Turist prin Romania
Sursa imagine: Saciova Hills
Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă