Aventură şi sport în natura generoasă de la Ponoarele

Aventură şi sport în natura generoasă de la Ponoarele

20:49 14.09.2019
0

În comuna Ponoarele s-a desfășurat astăzi o nouă ediție PONOARELE MTB RACE, un eveniment sportiv susținut de Consiliul Județean Mehedinți la care a participat un număr mare de cicliști de diferite vârste și indiferent de nivelul de pregătire fizică sau experiența competițională, cu toții s-au bucurat de aventură și peisajul oferit de cele două trasee parcurse: Hobby Pădurea de Liliac și Pro Vârful Înalt.

Distribuie articol

“Le-am fost alături participanților și organizatorilor și mă bucur că ne putem implica în susținerea evenimentelor sportive de acest gen care sunt din ce în ce mai multe în ultimii ani, în județul Mehedinți.

Consider că ele reprezintă o carte de vizită prin care promovăm județul Mehedinți, cu obiceiurile, tradițiile și obiectivele turistice pe care le are, pentru ca cei care participă la evenimentele sportive să revină și cu alte ocazii împreună cu familiile.

Îi felicit pe câștigători și participanți pentru că sportul și natura fac parte din viața lor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă