S-a reluat licitația pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești

S-a reluat licitația pentru proiectarea și execuția Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești

08:44 16.01.2020
0

Miercuri, CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare și Execuție „Drum Expres Craiova - Pitești" Tronsonul 4”", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menționat în cadrul documentatiei de atribuire.

Distribuie articol

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020.

Operatorii economici interesați de participarea la această procedura de achiziție publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menționat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor).

CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum și la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menționat în documentația de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Valoarea estimată a procedurii este de 909.669.122 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș și intersectia cu autostrada 1 București - Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

Valoarea estimată a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fără TVA.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă