Primul șef de inspectorat confirmat cu Covid-19

Primul șef de inspectorat confirmat cu Covid-19

17:54 10.07.2020
0

Inspectorul șef al IPJ Olt, comisarul-şef Mihai Mihalache, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este primul șef de inspectorat care este infectat cu virusul ucigaș.Tot în cadrul aceluiași inspectorat, un alt coleg de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost confirmat ca fiind infectat.

Distribuie articol

"La IPJ Olt a fost înregistrat în luna iunie de asemenea și primul deces al unui polițist infectat, acesta fiind şeful de post de la Ipoteşti, care suferea și de alte boli. Tot mai mulți polițiști sunt infectați cu acest virus, iar Ministerul Afacerilor Interne continuă să țină ascunse cifrele privind cazurile confirmate. Deși ministrul Vela a promis că va acorda stimulent de risc și polițiștilor, acesta s-a făcut ulterior că ploua, polițiștii continuând să desfășoare activități în linia întâi fără a beneficia de acest drept.

Cel mai probabil foliile de plastic pe care polițiștii ar trebui să le fi folosit și pe care MAI nu le-a achiziționat niciodată sau borcanul cu dezinfectant pentru pixuri pe care unii colegi l-au primit în autospeciale, ar mai putea să-i salveze de la infectarea cu noul coronavirus", au postat reprezentanţii EUROPOL pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă