Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Rămânem deschiși la negocieri pentru câștigarea Primăriei Craiova de către forțele de dreapta

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Rămânem deschiși la negocieri pentru câștigarea Primăriei Craiova de către forțele de dreapta

18:25 25.06.2020
0

Liberalii doljeni au trimis presei un comunicat prin care arată că săptămâna trecută a avut loc prima rundă de negocieri între PNL, USR și PLUS în vederea realizării unei alianțe pentru alegerile locale. Aceste negocieri vor continua pentru a se găsi formula ideală care va asigura câștigarea alegerilor de către forțele de dreapta.

Nu înțelegem poziția unora dintre participanții la negocieri, care au început să ne atace, fără ca discuțiile să fi început bine. Genul acesta de presiune nu este de natură să crească încrederea participanților la negocieri, ci pare a fi făcută pentru a sabota discuțiile.

PNL Dolj a intrat în aceste negocieri cu bune intenții, de bună credință, pentru a scăpa Craiova de PSD așa cum își doresc 80% din cetățenii Craiovei. PNL și-a stabilit candidatul în persoana prof. univ. dr. Nicolae Giugea în urma unei competiții interne la care au mai participat alți 5 candidați. În prezent, conform sondajelor realizate de toate partidele, candidatul PNL este cel mai bine plasat dintre toți competitorii forțelor de dreapta și cel mai în măsură să câștige Primăria, se precizează în comunicatul PNL Dolj.

Distribuie articol

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, afirmă: Reiterăm faptul că PNL Dolj este deschis către negocieri constructive ce pot asigura înfrângerea PSD în alegerile locale, și câștigarea Primăriei de către forțele de dreapta.

Singura condiție pe care o pune PNL Dolj este ca persoana care va fi desemnată drept candidat al forțelor de dreapta să aibă capacitatea de a îl învinge pe candidatul PSD, indiferent cum s-ar numi acesta.

Pentru aceasta suntem dispuși, alături de celelalte partide de dreapta, să realizăm un sondaj de opinie, cu o firmă agreată de toți participanții, în urma căruia să decidem cine este candidatul comun al forțelor de dreapta la Primăria Craiova. PSD a pierdut în Craiova ultimele două rânduri de alegeri, cele europarlamentare și cele prezidențiale. Toate sondajele ne arată că, dacă partidele de dreapta se unesc, PSD-ul va fi îndepărtat din administrația locală.

Prin urmare, este de datoria noastră, a celor implicați în aceste negocieri să ne depășim orgoliile și să alegem cea mai bună formulă care ne poate asigura victoria. Această victorie va fi una a craiovenilor care își doresc să trăiască într-un oraș condus de o administrație profesionistă și competentă.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă