România - iluzia democratizării reale

România - iluzia democratizării reale

09:47 21.09.2019
0

Mărturia simplă și directă a ceea ce se petrece în țară de aproape trei decenii o constituie modul de voință și decizie politică de la temelia actului de guvernare practicat de noua putere instalata după căderea regimului comunist.

Distribuie articol

În primii ani de libertate, sub pălăria unor înțelepți bătrâni, România Vechiului Regim și-a îngrămădit proprii declasați în noile instituții și structuri de putere pe care le călăresc bine mersi mereu. Conform Ordonantei data de Stalin pentru toate tarile socialiste: articol unic Promovati in functii de partid si de stat dintre cei mai slabi pregatiti iar cand acestia se corup sa fie schimbati si promovati in functii superioare.

Acest soi de initiati au devenit eliberatori si victime declarate ale unui regim odios condus de toti degeneratii pe care i-a rabdat vreodata pamantul. Si ce sa vezi? Tocmai ei se pronuntau nu numai impotriva lui Stalin, ci si impotriva mentorilor lui, Marx si Engels. Cu astfel de oameni care uitand sa se schimbe pe ei au inceput schimbarile in România in vederea modernizarii. Acceptati mereu si aproape unanim de un popor nauc, reprezentantii noii puteri in loc sa adopte legi pe baza principiilor care exprima, garanteaza si asigura realizarea liberatilor democratice, pentru ca ei aveau alte planuri, au ales sa creeze aliante, sa distribuie favoruri pentru un electorat captiv, un instrument de dominare permanenta.

Vazand ca ies intariti mereu in urma votului, si-au aratat dorinta de imbogatire rapida si pe cai oculte, sete de putere si de relatii amoroase. Initial presa i-a mangaiat cu apelativul „baieti destepti”, apoi categoria speciala, drept pentru care si-au tras salarii pe masura si apoi pensii mai mari ca salariile avute in plata ca doar sunt specimene unice in lume. Asadar, Romania are din nou oamenii cei mai buni dintre cei buni, impozanti, mandri, cu greutate.

Am avut speranta ca poporul o sa-si revina, dar nu, nu se mai poate intampla nimic si asta-mi adanceste amarul cand vad ce sistem au mai nascocit si astia. Cine l-a nascocit si in ce scop? Se vede treaba ca evenimentele pe care le vedem acum par sa fie generate in scopul tot mai clar: de a ne arata ca tot partidul este carmaciul nostru, far calauzitor, iar ELIBERATORII nestingheriti de nimeni ne duc pe drumul de intoarcere la comunism. Trăiască eliberatorii!


Gheorghe Duduială

Gheorghe Duduială

Gheorghe Dududială - Inginer de profesie, cu o carieră de aproape 30 de ani de antreprenoriat în domeniul izolațiilor și hidroizolațiilor, plătitor de taxe și impozite, autor al câtorva volume de eseuri de factură socială, tată, craiovean implicat, prieten al adevărului și inamic al imposturii...

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă