Mihai Firică, secretar de stat: Realizările guvernării liberale sunt evidente, în ciuda perioadei marcate de pandemie

Mihai Firică, secretar de stat: Realizările guvernării liberale sunt evidente, în ciuda perioadei marcate de pandemie

20:08 12.12.2020
0

Realizările guvernării liberale sunt evidente, exponențiale cu efortul unei echipe care, în ciuda perioadei marcate de pandemie, a reușit performanțe economice deosebite. O arată obiectivele realizate sau cele la care se lucrează intens. Oltenia beneficiază de câteva astfel de investiții majore, cel mai mai important fiind drumul expres Craiova-Pitești. O arată și datele din statistici, mai ales în comparație cu țări europene dezvoltate, afirmă secretarul de stat Mihai Firică, care și-a exprimat opinia pe contul său de pe o rețea de socializare. Liberalul craiovean consideră că rezultatul alegerilor a fost influențat de câteva elemente care nu pot fi imputat direct PNL, ci se datorează contextului reprezentat de pandemie.

Distribuie articol

În privința rezultatului alegerilor și a următoarei perioade de guvernare, liberalul Mihai Firică și-a exprimat încrederea că PNL va asigurara guvernarea eficientă pentru mandatul de patru ani, indiferent de conjuncturile politice: În schimb, recunoașterea unei guvernări performante nu este reflectată în procentele electorale. Preocupați de probleme majore, mereu sub presiunea riscului reprezentat de pandemie, trădați de unii liberali care s-au comportat infantil și din cauza unor erori la care am fost împinși de \"specialiști\", mulți cetățeni au mers pe mâna populistilor sforari de stânga sau au fost ademeniți de extractul aparent aurifer, dar care s-a dovedit compus din xenofobie, misoginism, rasism, antisemitism și demagogie religioasă.

Ca liberali, avem obligația de a menține linia dezvoltării, de a asigura investiții pentru realizarea unor obiective majore în toate regiunile țării, precum și de a păstra direcția euro-atlantică a României. Avem datoria de a readuce normalitatea în viața publică, prin echilibru și aplicarea măsurilor necesare depășirii pandemiei. Fie că vom avea aliați, fie prin noi înșine.


Sursa: Mihai Firică FB
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă