Recunoștință

Recunoștință

11:03 21.03.2022
0

Acum ceva timp am achiziționat un teren de 1200 m² în zona Metro Craiova care aparține de comuna Cârcea. Am împrejmuit terenul, am făcut porți, am săpat un puț și am construit, din panouri sandwici pe structură metalică o anexă, în idea de a depozita diverse lucruri, înclusiv unelte de agricultură.

Totul a fost în regulă, ba chiar am avut o producție bună de ceapă și cartofi, până într-o sâmbătă dimineața când, odată ajunși acolo am găsit poarta deschisă. Alertați am văzut că și un geam era deschis și o ușă forțată. Dezamăgirea a fost mare când am constatat că ne lipsesc o serie de lucruri necesare oricărei gospodării.

Neîncrezători în autorități am renunțat să solicităm sprijinul acestora. La plecare am observant că și poarta vecinului era deschisă. Am scris pe grupul străzii pentru a afla dacă mai sunt păgubiți. Spre seara ne-a contactat un vecin căruia îi dispăruse betoniera. La îndemnul acestuia, dar fără speranțe am făcut plângere la poliția Cârcea. Spre surprinderea noastră, la nici 24 ore am fost contactați de reprezentantul poliției Cârcea, dl. Cristian Slăvoiu care ne-a anunțat că hoții au fost prinși iar bunurile au fost recuperate.

Sincer, nici eu nici soția nu mai credeam că vom recupera ceva. Este meritul poliției române care s-a arătat la înălțime în acest caz. Adresăm pe aceată cale sincerele noastre felicitări celor ce prin profesionalismul lor ne-au adus o bucurie și ne-au întărit încrederea că trăim într-o țară sigură.

Cinste lor!

Adi Popescu

Distribuie articol

Cinste lor!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă