Revista BBC Good Food revine în România!

Revista BBC Good Food revine în România!

17:07 10.02.2021
0

Una dintre cele mai iubite reviste britanice, BBC Good Food revine pe piața editorială din România, în portofoliul City Publishing (fosta Burda România), începând cu luna februarie. Conținutul variat, rețetele recomandate de chefi internaționali, poveștile locale și ineditul informațiilor reprezintă punctele forte ale acestei publicații.

Revista BBC Good Food va fi disponibilă începând cu 9 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Distribuie articol

BBC Good Food este revista care te face să gătești din plăcere! Cititorii BBC Good Food sunt femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, cu o pasiune pentru gătit, care caută întotdeauna idei noi în bucătărie! Sunt interesați de cele mai noi ingrediente culinare, inspirație pentru preparatele din fiecare zi. Pentru cititorii BBC Good Food, gătitul reprezintă o joacă și o plăcere, iar bucătăria e locul care le face zilele mai frumoase.

În fiecare număr veți găsi peste 100 de rețete triplu testate, cu fotografii spectaculoase și rezultat garantat, prezentate în cadrul celor 4 secțiuni:

ZI DE ZI (rețete ușoare, pentru zilele aglomerate din timpul săptămânii)

MESE SĂNĂTOASE (idei de preparate pentru un stil de viață sănătos)

WEEKEND (prăjituri delicioase, proiecte culinare de weekend și ponturi pentru îmbunătățirea tehnicilor de gătit acasă)

LIFESTYLE (interviuri cu bucătari din România, portrete de foodies, restaurante locale și idei de shopping)

Revista BBC Good Food România a cucerit deja universul digital:

• Facebook BBC Good Food România: AICI

• Instagram BBC Good Food România: AICI

• Abonamente BBC Good Food România: AICI

Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food, vă invită la o călătorie în lumea preparatelor delicioase de pe întregul mapamond:

„Cine ar fi crezut că, în mijlocul acestei situaţii în care ne aflăm cu toţii, se va redeschide BBC Good Food România, cea mai frumoasă revistă de gătit din Univers?

Însă, cu tot ce se întâmplă în lume azi, parcă nu a existat un moment mai bun pentru revenirea Good Food. Anul trecut, lumea a început brusc să gătească (vă amintiţi luna martie, când pe internet, oriunde priveai cu ochii, vedeai doar poze cu banana bread?) și a descoperit că e splendid să faci prăjiturele, pâine, ouă ochiuri, orice, chiar dacă le găteai doar pentru tine. Fiindcă, în esenţa lui, gătitul e despre supravieţuire – dar după ce a satisfăcut nevoia primară, el rămâne un confort emoţional, la îndemână în orice situaţie. Odată ce a început să îţi placă să gătești, te vei întoarce în faţa aragazului ca într-un ritual personal, care nu arată la fel pentru niciunul dintre noi, însă al cărui scop este să ne facă viaţa mai frumoasă, indiferent că doar fierbi doi cartofi sau că ţi-ai transformat bucătăria într-un tort supraetajat spectaculos. Gătitul e despre plăcere și despre bucuria vieţii și sperăm ca această revistă să contribuie cu puţină inspiraţie!”

***

CITY PUBLISHING este noua identitate Burda România, unul dintre principalii publisheri de pe piață, cu un portofoliu impresionant de branduri, atât internaționale, cât și naționale. Burda România a fost înființată in anul 1994 și a fost preluată în august 2020 de către un grup de antreprenori români, iar în acest moment trece printr-o serie de schimbări și ajustări care vizează întreaga piață a presei scrise din România, sub noua denumire.


Sursa: CITY PUBLISHING
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă