Relaxare sau tratament la Ocnele Mari, Pensiunea Esențial

Relaxare sau tratament la Ocnele Mari, Pensiunea Esențial

07:26 12.10.2019
0

La doar 9 kilometri de Râmnicu Vâlcea, Pensiunea Esential își așteaptă oaspeții cu o multitudine de facilități fiind ideală pentru sejururi de tratament, salina Ocnele Mari fiind la doar câteva zeci de metri distanță de pensiune.

Distribuie articol

Localitatea Ocnele Mari a fost pentru prima dată atestată documentar în 1408, printr-un act semnat de Mircea cel Bătrân. Mănăstirea Cozia a fost proprietar al unei guri de ocnă până prin anul 1450. În 1612 a fost menționat pentru prima oară cu titulatura de oraș și cu numele de Ocnele Mari.

Această localitate veche, plină de istorie este renumită și pentru că deține salina cu cea mai mare suprafață din țară, salina Ocnele Mari. A fost reamenajată pentru vizitare la o adâncime de 255 de metri sub nivelul mării și se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, un adevărat oraș subteran.

Chiar lângă această minune naturală, se află bucuroasă de oaspeți, Pensiunea Esential, aș putea spune, o pensiune care are toate atuurile necesare pentru a satisface exigențele în materie de confort și curățenie. Din curtea Pensiunea Esential se poate urmări traficul din interiorul curții salinei Ocnele Mari, unde autocarele aduc turiștii dornici de aerul sărat al salinei.

La doar 9 kilometri de Râmnicu Vâlcea, Pensiunea Esential își așteaptă oaspeții cu o multitudine de facilități fiind ideală pentru sejururi de tratament, salina Ocnele Mari fiind la doar câteva zeci de metri distanță de pensiune.

Pensiunea Esential are 8 camere cu câte două paturi, fiecare cameră având baie proprie, balcon individual, minifrigider. Mobilierul comod și atmosfera caldă din camere sunt dedicate confortului și relaxării, asigurând necesarul pentru sejur.

Băile sunt dotate cu uscător de păr. Pe toată suprafața pensiunii accesul la internet se face prin conexiune wireless securizată. În fața pensiunii se află parcarea având 10 spații pentru turiștii cazați la pensiune.

Un amănunt deloc de neglijat este grija proprietarului pentru oaspeți, astfel că lenjeria folosită este de tip antialergic cu spălare la 95 de grade, astfel musafirii de la Pensiunea Esential pot simți cu adevărat confortul și aportul curățeniei pe toată durata sejurului de tratament.

Pensiunea Esential oferă spre utilizare o bucătărie complet utilată, o sală pentru servit masa cu o capacitate de 40 de locuri, o terasă, teren de minifotbal, loc de joacă pentru copii, un foișor cu grătar, masă pentru tenis de masă și un vast spațiu verde pentru relaxare.

Deschisă în iulie 2018, Pensiunea Esential întrunește toate condițiile pentru a fi considerată o pensiune de top. Grija pentru detalii, curățenia și liniștea din zonă, atmosfera și aerul plăcut fac din această locație idealul pentru un sejur perfect la tratament.

Pensiunea Esential este autorizată de Ministerul Turismului și se numără printre locațiile care primesc tichete de vacanță. Ospitalitatea, curățenia, deschiderea către oaspeți și locația sunt câteva din atributele care recomandă cu brio Pensiunea Esential.


Sursa: Turist prin Romania
Sursa imagine: Pensiunea Esential, Ocnele Mari
Adrian Satmaru

Adrian Satmaru

Romania merita mai mult! Avem o tara absolut extraordinara care merita promovata si mediatizata. Din 1996 fac acest lucru si voi continua sa-l fac atat timp cat voi mai putea. Fac tot ce imi sta in putere sa promovez traditia, cultura, istoria si mestesugurile locale. Pana la urma, istoria si cultura definesc un popor.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă