Via Transilvanica, tot mai aproape de a se concretiza, în Mehedinţi

Via Transilvanica, tot mai aproape de a se concretiza, în Mehedinţi

15:54 12.08.2019
0

Proiectul Via Transilvanica, traseul turistic ce are ca punct de plecare municipiul Drobeta Turnu Severin și traversează județul Mehedinți, este pe ultima sută de metri.

Trailerul trimis de Consiliul Județean Mehedinți pentru a transporta pietrele de hotar ajunge la Drobeta Turnu Severin zilele următoare. Bornele kilometrice vor fi montate și vor marca drumul care unește.

Distribuie articol

“Mulțumim reprezentanților Tășuleasa Social pentru aprecieri și pentru implementarea acestui proiect! Ne-am alăturat cu multă plăcere și ne-am implicat activ, din convingere și încredere că echipa minunată care promovează astfel, nu numai județul Mehedinți, ci întreaga țară, va face din acest traseu, unul emblematic pentru România!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

ConectareCont nouResetare parolă