Horizont Panzio - rafinament, eleganță și relaxare pe înălțimile Odorheiului Secuiesc

Horizont Panzio - rafinament, eleganță și relaxare pe înălțimile Odorheiului Secuiesc

21:14 13.11.2019
0

Am ales să locuim pentru ceva zile, cât timp am stat în Odorheiu Secuiesc, într-un loc liniştit, cu panorama spre oraş şi spre Munţii Harghita. De aceea, recomandăm Pensiunea Horizont, care se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și iată, mai jos, și alte argumente.

Distribuie articol

Un oraș cu străzi cochete, clădiri vechi, unele mândre și funcționale, altele uitate și abandonate. Plimbarea prin Odorheiu Secuiesc este o întoarcere în timp. Clădirea primăriei, cea a Liceului Tamási Áron, Biserica romano-catolică Sfântul Nicolae păstrează, alături de casele cu prăvălie ale meșteșugarilor, amprenta trecutului devenind clădiri emblematice ale orașului.

Sunt multe de văzut și de vizitat în Odorhei: Capela romano-catolică, monument istoric și de arhitectură din secolele XIII-XVI, ruinele Cetății Székely Támadt, Castrul roman, toate acestea fiind înscrise pe lista monumentelor istorice de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România.

Am ales să locuim pentru ceva zile, cât timp am stat în Odorheiu Secuiesc, într-un loc liniştit, cu panorama spre oraş şi spre Munţii Harghita. De aceea, recomandăm Pensiunea Horizont, care se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și iată, mai jos, și alte argumente.

Este o locație superbă și un alt motiv care o face să iasă în evidență este faptul că poți alege să te cazezi, aici, la Pensiunea Horizont, într-unul dintre cele două tipuri diferite de construcție. Iată la ce mă refer:

Clădirea principală

Clădirea principală a Pensiunii Horizont are 4 camere cu câte 2 paturi şi un apartament cu un dormitor și un living unde este se pot caza 5 persoane. Fiecare cameră are baie proprie, balcon.

Fiecare cameră este dotată cu TV satelit și există internet Wi-fi în toată casa. Mobilierul camerelor este confortabil, clasic, iar camerele Pensiunii Horizont sunt spațioase iar decorurile sunt de bun gust și creează o atmosferă de relaxare și confort.

Bucătăria modernă a Pensiunii Horizont este dotată cu tot ce este necesar pentru pregătirea mesei (cuptor cu microunde, maşină de spălat vase, aragaz).

Livingul Pensiunii Horizont este generos având capacitatea de 30 de locuri (ideal pentru seminarii, conferinţe).

Bungalouri

În anul 2012 au fost construite 4 bungalouri în apropierea clădirii principale a pensiunii. Fiecare bungalou are la parter o baie, camera de zi și bucătărie echipată. La etaj se află două paturi matrimoniale. Împreună cu patul extensibil, aflat în camera de zi, în fiecare bungalou se pot caza 6 persoane. Fiecare bungalou are baie proprie, terasă, TV satelit, WiFi gratuit, încălzire centrală dar și aparate de aer condiționat.

Interioarele bungalourilor sunt modern mobilate iar atmosfera tinerească este creată și de accesoriile ce au culori vii. A fost o adevărată desfătare pentru noi, deoarece am locuit aici, într-un bungalou.

În clădirea principală și în bungalouri se pot caza până la 40 de persoane.

Spații comune

Pentru toți turiștii cazați în clădirea principală a Pensiunii Horizont dar și pentru cei cazați în bungalouri sunt câteva zone comune care pot fi folosite grădina pensiunii, terasa, șemineul în aer liber, grătarul, locul de joacă pentru cei mici, cu trambulină, mini aquapark, leagăn și teren de fotbal.

Pensiunea Horizont pune biciclete la dispoziția doritorilor de plimbări, iar mașinile pot fi lăsate în siguranță în parcarea iluminată.

Pensiunea Horizont este locul ideal pentru cazare atunci când vă aflați în concediu cu familia și copiii sau în vacanță cu prietenii. Tot aici puteți avea întâlniri de afaceri sau puteți organiza seminarii sau conferinţe.


Sursa: Turist prin Romania
Sursa imagine: Pensiunea Horizont Odorheiu Secuiesc
Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă