Radioamatorii se întâlnesc la Voineasa

Radioamatorii se întâlnesc la Voineasa

07:18 18.07.2019
0

La sfârşitul acestei săptămâni, 19-21 iulie, va avea loc la Voineasa tradiţionala reuniune de vară a radioamatorilor, aflată la a XII-a ediţie. Evenimentul intitulat „Întâlnirea de Sfântul Ilie”, este organizat de Radioclubul Cozia (indicativ de staţieYO7KRS) din Râmnicu Vâlcea prima ediţie având loc în anul 2008 în organizarea centrului de cercetaşi din Râmnicu Vâlcea sub genericul „Phoenix 2008”.

Distribuie articol

La întâlnirea din acest an şi-au anunţat participarea peste 50 de radioamatori din districtele YO din sudul ţării dar şi din Ardeal, constituind prilejul unor dezbateri şi schimburi de idei şi experienţe privind radioamatorismul ca sport şi hobby, asociaţiile sportive şi cluburile de radioamatori, despre construcţiile de echipamente home-made şi ofertele de echipamente industriale. Vor fi instalate echipamente radio şi va fi activat indicativul special YP7BF dedicat Open Air Blues Festival de la Brezoi.

Radioclubul Cozia din Râmnicu Vâlcea a fost fondat în anul 2009, preluând indicativul YO7KRS al staţiei centrului de cercetaşi din Râmnicu Vâlcea şi este singurul radioclub al cercetaşilor din România.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă