Dana Gonț, realizatoarea emisiunii Bonton, părăsește Digi24

Dana Gonț, realizatoarea emisiunii Bonton, părăsește Digi24

20:49 24.01.2020
0

Se trag obloanele peste Bonton, o emisiune de succes de la Digi24 iar realizatoarea Dana Gonț pleacă la Libertatea. După nouă ani, Dana Gonț spune că nu mai este dorită în postul TV și nu se mai simte sprijinită.

Dana Gonț se adaugă pe lista de plecări din postul TV unde Cosmin Prelipceanu taie și spânzură, cu un comportament care l-a scandalizat chiar și pe Cristian Tudor Popescu, acesta din urmă refuzând să mai apară alături de Prelipceanu.

Distribuie articol

Dana Gonț: Am venit în echipa Digi24 ca să schimb lumea și să fac televiziune la un alt nivel. Pentru asta am creat Bonton, o emisiune care a adus bunul-simț, cultura și spiritul civic în prim plan. Bonton a schimbat vieți, a inspirat mii de oameni și, mai ales, m-a schimbat pe mine. Am devenit un jurnalist de televiziune în toată puterea cuvântului și un om care nu doar visează, ci știe că poate schimba lumea. Bonton este, de fapt, drumul meu de șlefuire prin viață, așa că el va continua indiferent dacă se va numi așa sau altfel, indiferent dacă la televizor sau online. Mulțumesc tuturor celor care, din fața televizorului sau din redacția Digi24, au făcut parte din această poveste frumoasă. Mulțumesc o dată în plus celor care vor rămâne alături de mine.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă