Proiectul Politici Publice în Economie Socială, la final

Proiectul Politici Publice în Economie Socială, la final

13:03 23.09.2019
0

Fundaţia Orizont organizează conferința de închidere a proiectului “Politici Publice în Economie Socială”, ID 109777, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, eveniment care va avea loc miercuri 25 septembrie 2019, începând cu ora 14, la sediul fundației din Craiova, strada Unirii nr.26, Sala Coloanelor, etaj I.

Distribuie articol

Agenda conferinței cuprinde:

• Prezentarea rezultatelor proiectului și măsurile de asigurare a sustenabilității.

• Prezentarea propunerii de politică publică “Propuneri alternative la politici publice inițiate de Guvern în domeniul economiei sociale și antreprenoriatului social”.

• Prezentarea contribuiției proiectului asupra creșterii capacității ong-urilor, membri ai Rețelei naționale a specialiștilor în economie socială RNSES, înființată în proiect, de a se implica în formularea și promovarea de propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern în domeniul economiei sociale și antreprenoriatului social, ca exemple de bune practici.

Proiectul „Politici Publice în Economie Socială ” ID 109777, promovează egalitatea de șanse și gen și respectă principiul nediscriminării, adresându-se tuturor beneficiarilor grup țintă indiferent de rasă, etnie, sex, vârstă, handicap, stare civilă, situație economică sau orice alte asemenea criterii.


Sursa: Fundația Orizont
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă