Examen de absolvire la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

Examen de absolvire la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

15:42 07.12.2020
0

În perioada 4 – 16 decembrie 2020 la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani se desfășoară examenul de absolvire pentru seria de elevi februarie – decembrie 2020.

Distribuie articol

La acest examen s-au înscris 189 de elevi, 19 fete și 170 de băieți, care vor parcurge cele trei probe prevăzute în metodologia de examen: proba practică, proba scrisă și proba orală.

La nivelul Școlii au fost luate măsuri pentru desfășurarea examenului în condiții de siguranță, fiind asigurată respectarea regulilor de prevenire a infectării cu noul Coronavirus SARS-CoV-2: elevii au fost planificați în serii, în vederea asigurării distanțării sociale; au fost stabilite circuite, cu puncte de dezinfectare, iar elevii care au solicitat cazare au fost repartizați câte unul în dormitor.

Elevii acestei serii au susținut concursul de admitere în luna ianuarie a acestui an și au început cursurile în luna februarie. Provocările pandemiei au fost resimțite din plin și de ei, după instituirea stării de urgență partea teoretică desfășurându-se în sistem on-line, iar partea practică a pregătirii desfășurându-se în unitățile operative și în centrele de pregătire ale Jandarmeriei Române.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă