Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti organizează alegeri pentru funcţia de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor

Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti organizează alegeri pentru funcţia de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor

09:12 30.09.2019
0

Elevii de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova au demarat campania "Cunoaște Candidații", prin care îşi propun să aducă în atenția celor peste 900 de elevi votanți pe cei 4 candidați la funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din liceu.

Distribuie articol

Bîldea Naomi, elevă în clasa a XI-a H, a ales să se prezinte în felul următor: "Bună, numele meu este Naomi Bîldea și candidez pe funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor "Frații Buzești" (de ce altceva aș apărea aici?). Îmi e greu adesea să mă descriu, dar sunt pasionată de artă (de la desen și muzică până la scris), literatură, activism civic, debate, și statul trează nopțile (un heads up pentru cei care știu de unde provine ultima parte). Când nu mă găsiți făcând lucrurile enunțate mai sus, mă veți găsi probabil fie printr-o delegație pe undeva prin țară, fie jonglând cu 2-3 deadline-uri în același timp, deci da, mă pot descrie ca fiind un "workaholic". Candidez pentru că, dupa doi ani petrecuți în acest liceu, simt nevoia să reprezint elevii împreună cu care am crescut și m-am dezvoltat, și, chit că am ajuns prin Consiliul Național al Elevilor și alte organizații mari din țară, vreau să reprezint elevii de la firul ierbi, și ca să fiu mai specifică, exact firul unde m-am dezvoltat ca licean. Sloganul campaniei mele este: #haiNaomi, #haicutreaba, #haicuvotu' !

(Ps: contextul din poză: prima participare a Buzeștiului la Competiția Tinereții după 3 ani de stat pe bară, iar momentul capturat e când Ioanida Trifu mă/ne picta pe față în culorile liceului pentru a ne țipa mândria în cadrul paradei liceelor. Pe vremea aceea nimeni nu s-ar fi gandit că, 8 luni mai târziu, am fi câștigat competiția în care, timizi, abia ne înscriseserăm.)"

Reamintim faptul că alegerile vor avea loc vineri, 4 octombrie 2019.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă