Premii UNITER pentru Naționalul craiovean și Emil Boroghină

Premii UNITER pentru Naționalul craiovean și Emil Boroghină

10:48 22.07.2021
0

Spectacolul „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim a fost recompensat cu Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Galei Premiilor UNITER 2021, desfășurată luni seară la Sala Mare a Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București. În cadrul aceluiași eveniment, actrița Costinela Ungureanu a fost nominalizată la Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea rolului Alexandra din spectacolul „Inimă și alte preparate din carne”.

„Teatrul POESIS”, program al Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova și al Teatrului Nottara din București, a primit Premiul special al Galei UNITER 2021. Premiul i-a fost înmânat actorului Emil Boroghină, fondatorul Teatrului POESIS, Societar de Onoare al Naționalului craiovean.

Distribuie articol

Spectacolul „Inimă și alte preparate din carne” poate fi văzut la Craiova, pe 20 și 21 august 2021, la sala „Amza Pellea” și la Chișinău, în data de 16 Septembrie 2021, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, eveniment organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.

Distribuția îi reunește pe actorii: Alex Calangiu, Ștefan Cepoi, Ramona Drăgulescu, Flavia Giurgiu, Romanița Ionescu, Geni Macsim, Ioana Florentina Manciu, Cătălin Mihai Miculeasa, Claudiu Mihail, Raluca Păun, Vlad Udrescu, Costinela Ungureanu, Petronela Zurba, Irina Danciu, Corina Oprea, Mihai Alexandru Purcaru, Minela Popa,Sorin Gruia, Florin Chirea.

Scenografia spectacolului este semnată de Irina Moscu, sound design-ul aparține lui Mihai Dobre, iar mişcarea scenică este creația Flaviei Giurgiu.

*Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 16 ani.

Prețurile biletelor sunt 45, 35, 25 lei (15 lei redus pentru elevi/studenți/seniori) la Agenția teatrală, și 44, 34, 24 lei pe platforma online: https://ebilet.tncms.ro/ebilet

Contact Agenția teatrală:

Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului

Telefon: 0251.413.677


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă