Poliţistul erou!  A salvat un bărbat de la moarte

Poliţistul erou! A salvat un bărbat de la moarte

11:26 28.11.2019
0

Ieri, în timp ce se afla la unul din ghișeele Regim Permise de Conducere Reținute și Certificate de Înmatriculare Dolj unui cetățean în vârstă de 51 de ani i s-a făcut rău și a leșinat în sala de așteptare.

Distribuie articol

Agentul șef de poliție Jianu Petre, aflat în serviciu la ghișeul Serviciului Rutier, a observat incidentul și a intervenit pentru acordarea primului ajutor, în acest timp ceilalți colegi au sunat la serviciul de urgență. Polițistul a reușit să-i mențină funcțiile vitale până la sosirea ambulanței.

“Mi s-a părut că a durat 100 de ani până au venit colegii de la serviciul de urgență, deși aceștia au sosit foarte repede. Am sentimentul că am făcut un lucru bun și cred că fiecare dintre noi ar trebui să fim mai responsabili și mai grijulii cu nevoile semenilor noștri.” - a declarat agentul șef de poliție.

Corpul Național al Polițiștilor îl felicită pe agentul șef de poliție Petre Jianu pentru profesionalismul și operativitatea cu care a acționat.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă