Vindecat de Coronavirus, prefectul de Olt a donat pentru a doua oară sânge celor aflați în suferință

Vindecat de Coronavirus, prefectul de Olt a donat pentru a doua oară sânge celor aflați în suferință

16:24 06.11.2020
0

A suferit de COVID-19, s-a vindecat, iar acum vine pentru a doua oară în sprijinul semenilor aflați în suferință, care suferă de această boală. Vorbim de prefectul de Olt Florin Homorean, care vineri a fost din nou la Centrul de Transfuzii Sanguine Olt pentru a dona sânge atât de necesar celor care sunt diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și au mare nevoie de plasmă, în special pacienții internați în spitalele din județ și se află în stare gravă.

Distribuie articol

"Când medicii fac orice pentru noi, se cuvine să facem și noi ceva pentru cei din jurul nostru. Eu am ales să donez sânge, pentru a doua oară. Este modul meu de a da ceva înapoi celor care se îngrijesc zi și noapte de sănătatea noastră. Și este felul în care pot ajuta, la rândul meu, alți oameni, oferind speranță celor fără speranță. Vă îndemn pe toți cei care ați trecut prin drama acestei boli să priviți spre cei ce luptă pe patul de spital pentru a supraviețui, să empatizați cu suferința lor, să le salvați viețile. Donați sânge!!! Un singur gest al nostru, al celor vindecați de Covid, poate salva alte trei vieți. Nicio funcție, nicio putere și nicio poziție socială nu au efect în fața virusului. Solidaritatea însă, da! ", a scris prefectul pe pagina de socializare, prefectul de Olt Florin Homorean.

"Pentru a doua oară donator de plasma după ce s-a vindecat de Covid 19! Domnul Prefect al judeţului nostru, care a trecut azi pragul Centrului de Transfuzie din Slatina, a donat sânge în vederea prelucrarii plasmei pretioase alături de alti 30 de donatori inimoşi prezenţi! Ne încântă acele zile în care donatorii sunt în număr crescut, pentru că aşa ştim că toate cererile de sânge din spitale vor putea fi onorate! Vă aşteptăm să donaţi sânge !", au postat cei de la Centrul de Sânge din Slatina.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă