Olteanca Maria Alexandra Lara Popa este noua Miss Univers la culturism

Olteanca Maria Alexandra Lara Popa este noua Miss Univers la culturism

11:12 11.11.2019
0

Frumoasa olteancă, originară din Calafat-Dolj, Maria Alexandra Lara Popa este noua Miss Univers 2019 la culturism!

Distribuie articol

"Ghici cine este Miss Univers 2019? Marco Addis... am reușit la Culturism natural INBA PNBA Univers naturale 2019 Los Angeles", a postat tânăra pe pagina de socializare când şi-a anunţat victorie. Aceasta spune că s-a pregătit foarte mult pentru această competiţie.

"Aşteptam competiția asta, încă de anul trecut, o aveam ca şi obiectiv, după competiția pe care am avut-o în Grecia, World championships, în iunie, am avut pauză 2 luni, după care am început pregatirea pentru Natural Univers, Los Angeles! Au urmat 3 luni de antrenamente şi dietă zi de zi! În octombrie, am ajuns la 3 antrenamente pe zi, şi dietă proteică, totul calculat... Extrem de greu, dar și extrem de frumos, având în vedere faptul că am participat în 5 categorii, am luat 4 medalii de aur și una de argint, şi titlul de Miss Univers 2019! S-a meritat orice picătură de sudoare, şi orice sacrificiu pe care l-am făcut! Precum toate competițiile la care am participat, înseamnă foarte mult, având în vedere faptul că sunt propriul meu proiect...viața de concurent şi de practicant al culturismului este mult mai mult decât ceea ce pare ... Să mă întorc la Miss Univers, era competiția care îmi lipsea din palmares, şi era competiția pe care, Marco Addis, Mr. Peak, instructorul meu, a câștigat-o în 2012 .... miss univers, antrenată de mister univers următoarea competiție, este acum, 15, 16 noiembrie, în Las Vegas, Natural Olympia, competiție la care am participat și anul trecut, şi la care merg să îmi protejez titlurile ... şi cu asta închei anul competițional...în 2020 o să mai particip, tot în America, însă o să decidem după sărbători", ne-a declarat marea câştigătoare.

Maria Lara Alexandra Popa are 31 de ani şi este din Calafat. A plecat din ţară în urmă cu patru ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi-n România: a mers la sală. Lara îşi dorea să meargă la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. În luna februarie, l-a cunoscut pe Marco Addis, triplu campion mondial.

Românca a reușit performanța de a câștiga cinci dintre cele mai importante premii, în două competiții desfășurate America, una în California, iar cealaltă în Las Vegas. Lara a obținut astfel Cupa Lumii la culturism şi fitness, precum și o medalie de argint, una de bronz și două carduri Pro.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă